Köpa Generic Levitra (Vardenafil) för Erektil Dysfunktion

Hur det känns som att ta Levitra för ED

Köpa LevitraDe mest kända sexuella dysfunktionerna som utmanar män inkluderar för tidig utlösning, brist på sexuellt intresse och erektil dysfunktion. Det senare påverkar cirka 50% av män som åldras mellan 40 och 70 år inklusive alla former av erektil dysfunktion från mild till fullständig.

Så, hur kan en man med ett så sexuellt, deprimerande tillstånd övervinna det säkert och utan några komplikationer? Det finns ett läkemedel som heter Levitra som föreskrivs för att behandla ett sådant tillstånd. Låt oss ta en noggrann titt på dess detaljer.

Vad är Levitra?

Levitra är ett läkemedel som används för att slappna av muskler som finns i väggarna i penisblodkärlen, så att blodflödet till det området i kroppen ökar. Levitra används för att behandla impotens eller erektil dysfunktion hos män.

Det är värt att notera att detta läkemedel kan användas för att behandla andra tillstånd än ED.

Hur fungerar Levitra?

I själva verket stimuleras erektion av penis genom att förlänga penis med blod. Denna engorgement händer när storleken på blodkärlen som flyter blod till penis ökar och levererar mer blod till den.

Under tiden minskar blodkärlen som transporterar blod från penis i storlek, vilket gör att blodet tas bort från penis.

Sexuella stimulanser, t.ex. förspel, som får penis att resa upp leder till produktion av kväveoxid i penis. Denna oxid ansvarar för att aktivera ett enzym som kallas guanylatcyklas som producerar cykliskt guanosinmonofosfat cGMP. Detta enzym ökar och minskar storleken på penisens blodkärl som transporterar blod till och från penis.

Under tiden hindrar Levitra att ett enzym som kallas PDE-5 skadar cGMP, så att det förblir längre eftersom ju längre cGMP varar; ju längre tid penisen kommer att uppföras.

Det är värt att notera att Levitra godkändes av FDA 2003.

Vilka biverkningar har det?

De mest erfarna biverkningarna av detta läkemedel är ansiktsrednad, huvudvärk, diarré, influensaliknande symtom och magbesvär.

Vissa människor upplever illamående, bröstsmärta, lågt blodtryck, dimmad syn och ibland smärtsam erektion som kan pågå i mer än 6 timmar.

Sällsynta fall av hörselnedsättning rapporteras med Levitra-tagare.

Hur tas Levitra?

Du bör ta detta läkemedel som föreskrivs av din läkare. Läs patientens broschyr och följ alla anvisningarna på receptetiketten som utarbetats av din läkare.

Läkare och experter rekommenderar att man tar Levitra endast när det behövs – nästan 60 minuter innan sexuellt samlag. Läkemedlet hjälper till att få och hålla en erektion i penis, särskilt när en sexuell stimulering inträffar, till exempel förspel, eftersom penisen inte kommer att upprättas bara genom att svälja pillerna.

Levitra mot andra liknande mediciner

Enligt Urology Care Foundation upplever nästan 30 miljoner amerikaner ett problem med att få eller hålla en erektion under deras sexuella aktiviteter.

Nästan alla ED-mediciner är desamma när det gäller hur de arbetar och fördelarna som patienten får av dem, men de skiljer sig emellertid när de ska tas, hur länge de arbetar och vilka biverkningar de lämnar på patienten.

Liksom fungerar Levitra genom att blockera ett enzym i kroppen som kallas fosfodiesteras 5. Det ökar också en kemikalie som kallas kväveoxid som slappnar av musklerna i din penis. Avslappningen av musklerna gör det möjligt att öka blodflödet i penis, vilket uppmuntrar den att resa sig lätt.

Det är värt att nämna att Levitra, liksom andra ED-mediciner, finns i en mängd olika doser – från 2,5 mg till 200 mg. De kan tas med eller utan mat, men kom ihåg att att ta Levitra efter en tung måltid kan bromsa absorptionsprocessen.

Var kan jag köpa Levitra från?

Eftersom Levitra är ett receptbelagd eller / och diskmedicinskt ED-läkemedel kan det köpas från alla lokala apotek. Om du är en fan av onlinemarknaden kan du alltid köpa Levitra online utan komplikationer eller begränsningar.

Generellt sett finns Levitra i både generiska och märkesvaror. Men den generiska versionen – även kallad Vardenafil – är vanligtvis billigare än den märkesvaror (Levitra).

Vilka konsekvenser får jag om jag saknar en dos?

Eftersom Levitra tas vid behov, ska du inte hålla dig till ett doseringsschema.

Ta inte detta läkemedel mer än en gång på 24 timmar. Men om du överdoserar, bör du få akut hjälp så snart som möjligt.

Hur mycket kostar Levitra?

Om du inte har en sjukförsäkringsplan kan Levitra kosta dig nästan 100 $. Men om du har en försäkringsplan beror kostnaden på vilken typ av försäkringsplan du är på. Till exempel, om din plan är, låt oss säga, SingleCare, kommer Levitra att kosta dig så mycket som $ 0.

Försiktighetsåtgärder

Ta inte Levitra med läkemedel som leder till en plötslig minskning av blodtrycket. Till exempel, om du tar riociguat, Adempas eller nitroglycerin, ta inte Levitra.

Ta inte heller detta läkemedel om du har problem med bröstet eller hjärtat, särskilt om du tar mononiitrat, nitroglycerin, isosorbid, dinitrat eller paprika för att behandla sådana hälsoproblem. Att ta Levitra med en av de nämnda medicinerna har visat sig orsaka en plötslig minskning av blodtrycket.

Ring din läkare direkt om din erektion blir smärtsam eller om den varar i mer än 4 timmar eftersom en långvarig erektion – även kallad priapism – rapporteras skada din penis.

Sluta ta Levitra och söka i nödsituationer om du upplever någon synförlust, yrsel, illamående, domningar eller stickade armar, bröst eller käke. I detta fall måste du ha allvarliga biverkningar.

Experter rekommenderar inte att du tar Levitra mer än en gång på 24 timmar. Läkemedlet ska förvaras borta från värme- och fuktkällor.

Slutgiltiga tankar

Levitra är ett läkemedel som föreskrivs för män som lider av erektil dysfunktion (impotens). De biverkningar som Levitra har på patienten, medicininteraktioner, dosering och patientens broschyr måste ses över innan medicinen tas. Kom ihåg att denna medicinering endast är avsedd för män. Det vill säga att kvinnor INTE ska ta det.

Välkommen till