Leveransalternativ

När du beställer från vår plattform har du huvudsakligen tre val tillgängliga för leveransändamålet. Du kan välja något av nedanstående alternativ för leverans av produkterna.

Leveranspost

Om du väljer att få din beställning levererad per post kommer din beställning säkert att levereras till din dörr med post. I den här processen behöver du inte kämpa för att hitta vårt lager för att hämta din beställning. Beställningen packas först och skickas från vårt lager och därifrån överförs produkten för postleverans. Men för denna leveransanläggning, se till att du anger rätt adress för att förhindra att din beställning levereras till fel adress.

Genom expressbud

Du kan också kalla det en expressleverans eftersom det är det snabbaste sättet att få dina beställningar levererade. Denna leveransprocess är tillämplig om du behöver läkemedel i en nödsituation och du inte kan gå ut för att få det, eller någon form av sådant kritiskt tillstånd. Under sådana förhållanden måste du välja ett expressbud för att få dina beställningar levererade snabbare. Det här är ganska dyrt och dina produkter levereras inom 2–4 arbetstimmar.

Självuppsamling

Om du vill få din produkt utan leveranskostnad kan du välja självupphämtning. Det är det billigaste sättet eftersom allt du behöver göra är att komma till vår lageradress och hämta dina produkter därifrån utan att betala ett enda öre för frakt.

När du handlar från vår onlineapotek kommer du att mest troligtvis få massor av rabatter på produkten såväl som på frakt. Vi har bestämt en viss summa, om dina produkter uppnår den, kommer du att njuta av fri frakt. Det här beloppet kommer sannolikt att ändras vid vissa speciella tillfällen och kommer sannolikt att bli mycket lägre. Fraktavgiften beror inte på priset på produkterna eller antalet produkter du köper.

Vi gör vårt bästa för att leverera din beställning på så kort tid som möjligt. För att leverera en produkt behöver vi generellt ett par arbetsdagar om produkten inte blir slut i lager. Du kommer regelbundet att meddelas om leveransprocessen och om du har några frågor angående det kan du kontakta vår kundtjänst.

Du kommer att få din produkt på det nämnda datumet och under de bäst packade förhållandena för att säkerställa produktens säkerhet inuti. Förpackningarna är ganska slitstarka för att hantera även de långa leveransprocedurerna och även produkten är så välpackad att den inte syns från utsidan.

Spårningen av din leverans är också ganska enkel och pålitlig. Du kan enkelt spåra din beställning från din profil på vår webbplats eller så kan du också välja spårning via länken som skickas till din e-post. Om inget av dessa alternativ är tillgängliga kan du kontakta vår kundtjänst.

Du har också möjligheten att avbryta din beställning, vilket du måste göra innan den har skickats till din adress. Detta innebär inte att du inte kan returnera den efter leverans. Om du vill returnera en produkt så måste du göra det så snabbt som möjligt på grund av att vår returpolicy upphör, så vi accepterar inte någon form av returförfrågan. Alla dina pengar kommer att återbetalas om du returnerar produkten i gott skick. Detta kommer att kontrolleras av tillverkaren.

Vi kan bäst tillhandahålla våra leveranstjänster endast om du, som kund, gör det till din plikt att ge oss alla giltiga uppgifter såsom leveransadress, telefonnummer och e-postadress så att vi kan skicka ditt paket till rätt adress. Vi kommer i god tid att informera dig om alla leveransförfaranden. Om du inte anger hela adressen kan din beställning misslyckas eller till och med returneras till oss och detta kommer att leda till försenad leverans av produkten. Om du vill fråga mer om leveransalternativen eller eventuella problem som du står inför inom respektive område, kontakta gärna vår kundtjänst eftersom vi alltid är glada att betjäna våra kunder.