Hur kan jag registrera mig?

Du kan helt enkelt registrera dig på vår onlineportal genom att klicka på alternativet ”skapa konto/inloggning” på huvudsidan. Sedan bör du ange all information som krävs, på ett korrekt sätt.

Hur beställer jag?

Allt du behöver göra är att välja alla nödvändiga varor som du vill beställa och lägga dem till din kundvagn och därifrån kan du klicka på Fortsätt för att göra en slutlig beställning. För att få information om receptorder kan du hitta den på ”Hur att beställa” sidan som du hittar i menyn på hemsidan.

Hur betalar jag?

Du har flera alternativ att göra betalning på. Du kan antingen använda internetbank när du direkt beställer från ett nämnt bankkonto. Du kan också betala med kort eller kontant när du får beställningen med kurir.

Hur spårar jag mina beställningar?

Du kan spåra din beställning genom att gå till min profil / mina beställningar / spåra mina beställningar där du kan se alla detaljer om din orders leverans. Du får också en direktlänk i e-postmeddelandet för att spåra dina beställningar direkt. Om inget av sakerna fungerar för dig bör du kontakta vår kundtjänst.

Hur mycket tid efter att ha fått ett e-postmeddelande krävs det för leverans?

Det tar några dagar att göra din beställning redo att skickas och det kan ta från 2 till 5 arbetsdagar att levereras. Men om status på din order förblir densamma i mer än en vecka bör du kontakta vår kundtjänst.

Var kan jag hitta kundtjänst?

Du kan kontakta vår kundtjänst antingen via telefon, chatt eller till och med frågeformulär. Du kan ansluta via den nämnda källan genom att klicka på kontaktlänkarna längst ner på vår hemsida.

Vart tillverkas läkemedlen?

Alla läkemedel som säljs på denna plattform tillverkas i EU.

Vilken typ av läkemedel säljer ni?

Vi säljer ett stort antal läkemedel inklusive för alla åldersgrupper. Vi arbetar som en ordentlig medicinsk butik.

Kan jag avbryta mina beställningar?

Ja, det går att avbryta beställningar. För att avbryta din produkt måste du bara gå till min profil / mina beställningar / avbryta beställningar. Du kan avbryta beställningarna innan de når dig eller så kan du returnera den till oss efter leveransen. Vi garanterar en fullständig återbetalningspolicy om produkten vi får är i gott skick.

Vad är återbetalningsreglerna?

Vi ger kunderna full återbetalning om produkten som returneras är i gott skick. Vi accepterar också annulleringen av ordern tills den har levererats eller så kan den returneras inom 14 dagar efter köpet.

Vilka är fördelarna med onlineapotek?

Onlineapotek är mycket fördelaktigt eftersom det är tillgängligt dygnet runt. Du kan göra ett stort urval av receptbelagda läkemedel. Du får också ett brett alternativ här. Tillsammans med det får du snabb och diskret leverans.

Kan jag köpa receptbelagda läkemedel från erat apotek?

Ja, du kan självklart köpa läkemedel med recept från oss och du behöver inte oroa dig om du inte har något recept. Du kan helt enkelt rådfråga en av våra läkare online.

Är läkarens recept obligatoriskt att handla hos dig?

Behovet av läkares recept beror på vad du tänker köpa av oss. Om du köper ett läkemedel för vilket läkarkonsultation är obligatoriskt måste du skicka in det eller så kan du få det från våra läkare online. Recept från externa läkare krävs dock inte för att köpa våra produkter.

Hur fungerar det med läkarkonsulter online?

Det är helt enkelt ett sätt för dig att bli kontrollerad av licensierade läkare. Innan du får några läkemedel måste du ordineras av läkaren och detta är vad läkarmottagning online gör för dig.

Finns det någon åldersgräns?

Ja. Du kan bara beställa läkemedlen från onlineapoteket om du är över 18 år.

Vad händer om jag inte får mina beställningar?

Om du inte har fått din beställning på länge måste du först kontakta din posttjänstleverantör och kundtjänsten för att bekräfta om beställningen skickades eller inte. Eftersom beställningar ibland kan bli försenade på grund av lagerbrist på grund av andra orsaker. Du kan också spåra beställningen för att veta var din beställning befinner sig.