Hur kan jag registrera mig?

Du kan helt enkelt registrera dig på vår onlineportal genom att klicka på alternativet skapa konto / inloggning på förstasidan. Där måste du känna all stjärninformation så att bara du kommer att betraktas som en registrerad kund.

Hur kan jag beställa?

Allt du behöver för att välja alla nödvändiga saker som du vill beställa och lägga till dem i din kundvagn och därifrån kan du klicka på Fortsätt för att göra en slutlig beställning. Dessutom, för att få information om receptorder kan du hitta den på “Hur beställer du” sidan som du hittar i menyn på hemsidan.

Hur kan jag betala?

Du har flera alternativ att betala. Du kan antingen använda internetbank när du direkt beställer från ett nämnt bankkonto. Du kan också betala med kort eller kontant när du får beställningen med kurir.

Hur spårar jag mina beställningar?

Du kan spåra din beställning, och du till så, gå till min profil / mina beställningar / spåra mina beställningar där du kan se alla detaljer om din beställnings leverans. Du får också en direktlänk i e-postmeddelandet för att spåra dina beställningar direkt. Om inget av sakerna fungerar måste du kontakta kundtjänst.

Hur mycket tid efter att ha fått ett e-postmeddelande kräver det för leverans?

Det tar några dagar att göra din beställning redo att skickas och det kan ta 2 till 5 arbetsdagar att levereras. Men ändå, om status förblir densamma i mer än en vecka, kontakta kundtjänst.

Var kan jag få kundtjänst?

Du kan kontakta vår kundtjänst antingen via telefon, chatt eller till och med frågeformulär. Du kan ansluta via den nämnda källan genom att klicka på kontaktlänkarna längst ner på vår hemsida.

Var tillverkas dina läkemedel?

Alla läkemedel som säljs på denna plattform tillverkas i EU.

Vilken typ av läkemedel säljer du?

Vi säljer nästan ett stort antal läkemedel inklusive alla åldersgrupper. Vi arbetar som en ordentlig medicinsk butik.

Hur kan jag avbryta mina beställningar?

Ja, annullering av produkten accepteras också. För att avbryta din produkt måste du bara gå till min profil / mina beställningar / avbryta beställningar. Du kan avbryta beställningarna innan de når dig eller efter leveransen, du kan returnera dem till oss. Vi garanterar en fullständig återbetalningspolicy om produkten vi får är i gott skick.

Vilka är dina återbetalnings- och avbokningsregler?

Vi ger kunderna full återbetalning om produkten som returneras är i gott skick. Vi accepterar också annulleringen av ordern tills den har levererats eller kan returneras inom 14 dagar efter köpet.

Vilka är fördelarna med onlineapotek?

Onlineapotek är mycket fördelaktigt eftersom det är tillgängligt dygnet runt. Du kan göra ett stort urval av receptbelagda läkemedel. Du får också ett brett alternativ här. Tillsammans med det får du snabb och diskret leverans.

Kan jag köpa receptbelagda läkemedel från din plattform?

Ja, du kan självklart köpa läkemedel med recept från oss och du behöver inte oroa dig om du inte har något. Du kan helt enkelt rådfråga en av våra läkare online.

Är läkarens recept obligatoriskt att handla hos dig?

Behovet av läkares recept beror på vad du tänker köpa av oss. Om du köper ett läkemedel för vilket läkarkonsultation är obligatoriskt måste du skicka in det eller så kan du få det från våra läkare online. Recept från externa läkare krävs dock inte för att köpa våra produkter.

Hur fungerar det med läkarkonsulter online?

Det är helt enkelt ett sätt för dig att bli kontrollerad av licensierade läkare. Innan du får några läkemedel måste du ordineras av läkaren och detta är vad läkarmottagning online gör för dig.

Finns det någon åldersgräns?

Ja. Du kan bara beställa läkemedlen från valfri onlineplattform om du är över 18 år.

Vad händer om jag inte får mina beställningar?

Om du inte har fått din beställning på länge måste du först kontakta dina posttjänstleverantörer och kundtjänsten för att bekräfta om beställningen skickades eller inte. Eftersom beställningar ibland kan bli försenade på grund av lagerbrist eller kan vara av andra orsaker. Du kan också spåra beställningen för att veta var din beställning har nåtts.