Eftersom vi erbjuder dig den bästa plattformen någonsin där du kan handla alla nödvändiga läkemedel till ett rabatterat pris, ser vi också till att våra kunder inte kommer att bemöta någon form av problem när de beställer läkemedel online. Det är därför vi har utformat vår sida med ett användarvänligt gränssnitt som är tillförlitlig och enkel för kunderna att använda och göra beställningar på. Så i princip hittar du ett separat avsnitt på vår online-sida för shopping där du också hittar kundvagnen. Oavsett hur lång din lista är kommer den att passa i vår kundvagn. Här kommer vi att förklara för dig alla nödvändiga detaljer för att göra din beställning eller köpa någon produkt från vår online apotek.

Steg att följa när du beställer online

Att beställa läkemedel online via vår medicinska butik är det bekvämaste sättet att beställa kvalitativa läkemedel och beställningsprocessen är mycket enkelt. Du behöver bara följa följande process för att beställa läkemedel online från vår plattform:

  • Det första viktiga du måste ha innan du beställer någon av produkterna är ditt registrerade konto. Se till att du redan har registrerat dig hos oss och fyllt I all nödvändig information på begäran. Om du redan har ett konto, så kan du logga in från hemsidan.
  • Du kan få en omedelbar konsultation från en läkare online. Innan du beställer något av våra läkemedel, se till att du har ett recept. Om du inte har det kan du omedelbart skaffa en från våra välkvalificerade läkare genom online-konsultation. Läkaren kommer att ställa några viktiga frågor om dina hälsotillstånd och kan vara några av de symtom som du kan observera. Så snart du konsulterar vår läkare online får du recept på nolltid.
  • Nu kan du börja bläddra bland alla tillgängliga produkter på våra webbplatser. Utforska de olika läkemedlen och läkemedelsprodukterna fritt. Upptäck några av de produkter som passar dig eller som du letar efter lugnt och smidigt.
  • Nästa steg, mot kundvagnen. Alla produkter som du vill köpa lägger du till i apotekets kundvagn genom att klicka på alternativet ”lägg till I kundvagn”. Det finns ingen maxgräns I kundvagnen så du behöver inte oroa dig över det. Lägg till så många produkter du vill köpa.
  • Nu kommer du till den stora beställningsprocessen. Klicka på Fortsätt för att checka ut. Se till att du anger alla dina uppgifter som namn, adress, telefonnummer eftersom företaget inte ansvarar för något som orsakats av fel information. Här måste du slutföra alla betalningsförfaranden. Du kan betala via valfri onlinekälla eller så kan du också välja betalning vid leveransalternativ. Se också till att du har angett rätt adress för att förhindra att din beställning når fel destination.
  • Nu när din beställningsprocedur är klar börjar företaget packa din produkt för leverans och om några arbetsdagar kommer den att vara utanför din dörr. Så snart du har slutfört alla beställningssteg kommer du att få ett bekräftelsemail för att intyga att din beställning har accepterats av butiken och du kommer att få en spårningslänk tillsammans med den. Du kan spåra dina beställningsuppgifter via den länken.

Att beställa receptbelagda läkemedel

Du kan beställa alla andra läkemedel och medicinsk utrustning genom ovanstående process om det inte krävs ett obligatoriskt recept. Vissa av läkemedlen kräver ett obligatoriskt recept från en licensierad läkare. Eftersom vi är en välcertifierad onlineapotekplattform tillhandahåller vi inte olaglig medicinering som bryter mot EU-reglerna. Om beställningarna du gör kräver recept, skickar du den först in för att fortsätta med beställningen. Annars är det enklaste sättet att konsultera våra licensierade läkare online. Du måste bara svara på några av deras allmänna frågor om din hälsa och eventuell pågående behandling och i enlighet med detta kommer du att få receptet som du kommer att använda för att fortsätta för att göra din beställning. Så det är mycket lättare att göra beställningar från vår online-webbplats.